fbpx

AUX Q-smart Premium
Klimatska naprava

banner modra klima

Cena vključuje DDV in velja za model AUX-12QP 3,5 kw ter montažo na nezahtevnih objektih.

PONUDBA JE ČASOVNO OMEJENA

ŽELITE IZKORISTITI TO NEVERJETNO PONUDBO? IZPOLNITE SPODNJI OBRAZEC
POŠLJI
POVPRAŠEVANJE

  Ker ste izpolnili obrazec za povpraševanje, vas bo maš agent v kratkem kontaktirali preko elektronske pošte ali preko telefona. Vašo privolitev v kontaktiranje lahko kadarkoli umaknete. Za več informacij o pogojih uporabe strani in politike zasebnosti kliknite TUKAJ

  Glavne prednosti q-smart premium klimatskih naprav
  Zdrav zrak, udobje in varčevanje z energijo - vse na enem mestu!
  Glavne prednosti

  Dizajn v koraku s časom

  Klimatska naprava Q-Smart se ponaša z odličnim dizajnom, ki je prefinjen v vsaki podrobnosti in je oblikovan po najnovejših trendih.

  Razkuževanje s pomočjo UV žarkov

  Z učinkovitim razkuževanjem zavira rast virusov za 99%. UV sterilizacija učinkovito očisti zrak z odstranjevanjem virusov, gliv in mikrobov. Še posebej priporočljivo za tiste, ki trpijo za alergijami.

  Napredno filtriranje zraka

  Klimatske naprave Q-Smart so opremljene s PM2.5 filtrom, ki filtrira fine delce prahu in odstrani 99,9% teh onesnaževalcev, kar zagotavlja čist in zdrav zrak.

  Wi-Fi modul

  Klimatske naprave serije Q-Smart so opremljene z vgrajenim Wi-Fi modulom s tedenskim programatorjem.

  Funkcije udobja

  Q-SMART FUNKCIJE

  Tihi način
  Izjemno tih način delovanja, pri katerem notranja enota klimatske naprave deluje pri zmanjšanem nivoju zvočnega tlaka, kar zagotavlja optimalne pogoje brez pretiranega hrupa.

  Nočni način
  Avtomatsko uravnavanje temperature medtem, ko spite. Ta funkcija bo poskrbela, da se boste lahko zbudili v primerno ohlajen ali ogret prostor, da bo vaše bivanje bistveno bolj prijetno in udobno.

  Način sušenja
  V načinu sušenja klimatska naprava z znižanjem vlažnosti v prostoru na optimalno vrednost samodejno uravnava temperaturo in pretok zraka, da doseže najboljše pogoje. S tem se prepreči rast gliv, plesni in bakterij.

  Način ogrevanja
  Način ogrevanja omogoča uporabo klimatske naprave skozi vse leto, tudi v hladnejših mesecih. Zahvaljujoč toplotni črpalki naprava lahko ogreva zrak v prostoru in predstavlja alternativo tradicionalnim sistemom ogrevanja.

  DELOVANJE AUX Q-SMART PREMIUM
  KLIMATSKE NAPRAVE

  banner modra klima
  ŽELITE IZKORISTITI TO NEVERJETNO PONUDBO? IZPOLNITE SPODNJI OBRAZEC
  pošlji povpraševanje

   Ker ste izpolnili obrazec za povpraševanje vas bo naš agent v kratkem kontaktirali preko elektronske pošte ali preko telefona. Vašo privolitev v kontaktiranje lahko kadarkoli umaknete. Za več informacij o pogojih uporabe strani in politike zasebnosti kliknite TUKAJ